Monday, October 20, 2008

Drifting demoP.S.: Noul watermark este o masura de siguranta care nu am vrut sa o aplic, insa din cauza unor evenimente neplacute m-am simtit nevoit. Sper sa nu deranjeze si sa nu afecteze in vre-un fel imaginile.

6 comments:

Silviu said...

Frumoase cadre, Bogdan. Dar simt ca lipseste ceva, nu stiu. Fiind un concurs de drifting parca m-as fi asteptat sa vad niste masini cu rotile bracate, patinand pe lateral si cu fum iesind din spate... Cel putin asta e imaginea mea pentru un concurs de drifting :)
Dar cadrele imi plac.
Despre watermark, da deranjeaza, dar stii tu mai bine de ce l-ai pus. Oricum, daca vrea cineva sa iti fure fotografia pentru publicare, poate si cu acest watermark si cu putina indemanare in PS. Sper insa sa nu fie cazul.
Toate bune.

Bogdan Zop said...

mersi silviu. iti dau dreptate la ce spui tu insa pozitia care am avuto nu prea mi-a sa prin masiniile in diferite pozitii. poate daca stateam mai in stanga le-as fii luat mai din plin sa zic...insa era prea mare aglomeratia si o data ce m-am vazut cu gardu in brate nu m-am mai miscat de acolo.

Cristina said...

hmm.. nu stiu de ce aveam impresia ca te'am vazut prin zona foto...
cadrele sunt destul de ok pentru ce s'a dat.. lumina din.. parti, oameni peste tot si sincronizare in drift mai mare decat un bebelus in picioare...

Mult noroc!

Bogdan Zop said...

Mersi cristina :)

gba said...

fff faine bogdan..insa..sfat pe viitor..daca mai mergi acolo..la un astfel de eveniment..sui sus pe usile rotative..eu acolo am stat..si se vedea fff bine..:))


imi plac pozele tale, in special a 3 de sus in jos..

Tea said...

ce inseamna sa ai aparat foto scump :-< felicitari!